Vrste čišćenja - Glancer

Čišćenje stubišta

Uslugu čišćenja stubišta možete naručiti kao jednokratnu, a i možete dogovoriti periodično čišćenje ili ovisno o potrebi.
Poslovi čišćenja vanjskog zajedničkog prostora (vanjske površine oko zgrade) obavljaju se ovisno o želji i potrebama naših klijenata.

 

Usluge čišćenja stubišta uključuju:   
     o    Metenje i pranje stubišta
     o    Čišćenje rukohvata
     o    Čišćenje dizala
     o    Čišćenje ormarića protupožarnih aparata i poštanskih sandučića
     o    Uklanjanje paučine
     o    Pranje prozora i ostalih staklenih površina po potrebi
     o    Pražnjenje kante s promotivnim materijalima
     o    Čišćenje ulaznog prostora zgrade


Cijena redovnog čišćenja određuje se prema broju dolazaka te broju stanova.
Ukoliko redovno održavamo zajedničke prostorije zgrade, u mogućnosti smo ponuditi strojno čišćenje garaže po vrlo povoljnim cijenama.

Čišćenje ureda

Čišćenje ureda je vrsta čišćenja u kojoj agencija za čišćenje Glancer dominira nad ostalim agencijama, te je vrsta čišćenja u koju se ulaže veliki trud i napor djelatnika. Jasno nam je da je čist ured odraz profesionalnosti  Vaše tvrtke koja se prebacuje na zaposlenike te klijente te smo iz toga razloga osmislili ˝GLANCER sustav za čišćenje˝ koji uključuje kontrolni popis svake prostorije te potpuno prilagođene upute za rad. Glancer tim zajedno s Vama te Vašim potebama osmišlja plan rad na doslovno svakoj prostoriji Vašeg poslovnog prostora , koje nakon svakog radnog dana potpisuje ovlaštena osoba iz naše tvrtke .

Jasno nam je da postoji širok izbor tvrtki za čišćenje koje se bave ovakvim tipom čišćenja, mi znamo dobiti i zadržati nove poslovne prostore  jamčenjem visoke kvalitete pružene usluge. U potpunosti smo osigurani za rad na Vašem poslovnom prostoru te nam je zdravlje i sigurnost na prvome mjestu tijekom naše operacije čišćenja. Gdje god je moguće koristimo ekološki prihvatljive proizvode za čišćenje u kombinaciji sa strojevima te Američkim color sustavom (sustavom razvrstavanja načina čišćenja po bojama). Također u dogovoru s Vama vršimo redovne ili povremene sastanke radi  poboljšanja kvalitete usluga te prilagodbe Vašim potrebama.
Da, mi želimo dobiti Vaš poslovni prostor, ali znamo da je to samo pola bitke, na nama je da Vas uvjerimo i poboljšamo Vaš postojeći način čišćenja te dobijemo Vaše povjerenje. Svaki klijent nam je važan i to dolazi do izražaja na način da su svi naši dosadašnji klijenti  i dalje tu. Volimo misliti da je to zato što mogu računati na nas!

Uz GLANCER sustav čišćenja na mjestu jamčimo dosljednost, pouzdanost, rezultat !

Čišćenje vašeg doma

Ubrzani ritam života i nedostatak vremena čišćenje čine problemom koji se uvijek ostavlja za kasnije. Vikendom kada bi se odmorili i taj mali dio slobodnoga vremena proveli sa svojima najdražima spoteknete se o to čišćenje.
Naše usluge čišćenja dostupne su Vam 7 dana u tjednu.

Usluge čišćenja kuće ili stana sa svakog 30. računa za samo 1 kn. Možda će baš Vaš račun biti 30-ti.
Naš profesionalni pristup čišćenju garantira Vam čist i zdrav dom u kojemu imate pravo uživati bez ograničenja i problema.

Cijena čišćenja stanova po dogovoru ili pretplatnički način čišćenja ZLATNO, SREBRNO, BRONČANO čišćenje na bazi 3 mjeseca. Za dodatne informacije kontaktirajte nas!

Čišćenje ugostiteljskih objekata

Pribor za jelo, te sva ostala oprema i površine koje dolaze u kontakt sa hranom kao i prostori u kojima se hrana priprema moraju se redovito održavati. Glancer Vam upravo zato nudi i uslugu redovitog čišćenja, pranja i dezinfekcije.

Čišćenje svih vrsta ordinacija

Posebna vrsta čišćenja dezinfekcijskim sredstvima svjetski priznatih brendova, koji svojim antialergijskim, dezinfekscijskim učinkom čuvaju Vas i Vašu okolinu. Čišćenje za kojeje  obučen poseban tim ljudi, jer je u ovakvim tipovima poslovnog prostora svaki propust ne dopustiv. Postanite naš korisnik te pružite korisnicama vaših usluga potpunu sigurnost u higijeni Vaše ordinacije.

Trgovačka čišćenja

Redovno održavanje trgovačkih centara:

Trgovačke centre i trgovine svaki dan posjećuje velik broj osoba koje kupuju namirnice, obuću i odjeću ili opremu za kuću. Sva ta mjesta s velikom posjećenosti brzo se uprljaju. Uz nas će Vaša trgovina ili trgovački centar zadržati uvijek besprijekoran sjaj i čistoću.

Pranje izloga trgovačkih centara:

Podarite svojim staklima stari sjaj, brzo i efikasno čišćenje svih staklenih površina.

Industrijska čišćenja

Čišćenje pogona:

Specijalno čišćenje postrojenja i pogona

Specijalno čišćenje podrazumijeva periodično:
- strojno čišćenje svih vrsta vodootpornih podnih površina uključuje: strojnu obradu ribanjem, ispiranje pod pritiskom uz istovremeno usisavanje vackum-druck sistemom, impregnaciju, zaštitni premaz tekućom plastikom uz postizanje visokog sjaja
- strojno čišćenje tepiha i tepisona (uključuje: šamponiranje, ispiranje pod pritiskom, dubinsko usisavanje)
Čišćenje se obavlja specijaliziranim radnim strojevima visoke kvalitete i pripadajućim sredstvima za čišćenje. Sva sredstva su neškodljiva i ekološki razgradiva.

 

Čišćenje poslije građevinskih radova:

Završno čišćenje u građevinstvu, završno građevinsko čišćenje, čišćenje nakon građevinskih radova ili čišćenje prije useljenja su nazivi za poslove čišćenja zgrade prije prodaje ili useljenja.

GLANCER  Vam pruža uslugu završnog čišćenja zgrada po iznimno prihvatljivoj cijeni već od 4 kn/m2.*
Mislite da možete naći jeftinijeg izvođača usluga čišćenja?
Ukoliko pronađete, spremni smo pregovarati o dodatnom popustu.

Čišćenje vrtića, škola, fakulteta, gradskih te državnih ustanova

Outsourcing je proces gdje tvrtke, za poslove koji ne predstavljaju jezgru njihovog poslovanja, uzimaju vanjske pružatelje usluga. Osim što to predstavlja način kontroliranja troškova, ujedno je i mogućnost korištenja vrhunskih stručnjaka za obavljanje poslova za koje određena tvrtka nije specijalizirana.

Uzimanjem tvrtke Glancer za pružatelja usluga ne samo da dobivate kvalitetnu uslugu nego dobivate i nižu cijenu tako da razliku u cijeni možete usmjeriti na ostale troškove ili poboljšanje određene ustanove. Naši obučeni djelatnici su spremni za sve tipove izazova koji se pred njih postave, dopustite nam da vam dokažemo da postoji mogućnost niže cijene i bolje kvalitet. Kontaktirajte nas i dogovorite probno čišćenje.

Čišćenje fitness centara

Specijalna vrsta čišćenja u kojoj je higijena među bitnijim stvarima, bez straha ju prepustite nama. Profesionalnim sredstvima te osobljem dižemo Vašu higijensku ljestvicu na nedostižni nivo kako bi svojim člaovima osigurali miran boravak bez bakterija. Kontaktirajte nas, te dogovorite prezentaciju sredstava i probnog čišćenja.

Naša lokacija

Adresa: Bilogorska 35,
              31000 Osijek

Voditelj: Davor Matić

Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kontakt broj: +38591 791 8400