Ukratko o čišćenju ureda

Čišćenje ureda je vrsta čišćenja u kojoj agencija za čišćenje Glancer dominira nad ostalim agencijama, te je vrsta čišćenja u koju se ulaže veliki trud i napor djelatnika. Jasno nam je da je čist ured odraz profesionalnosti  Vaše tvrtke koja se prebacuje na zaposlenike te klijente te smo iz toga razloga osmislili ˝GLANCER sustav za čišćenje˝ koji uključuje kontrolni popis svake prostorije te potpuno prilagođene upute za rad. Glancer tim zajedno s Vama te Vašim potebama osmišlja plan rad na doslovno svakoj prostoriji Vašeg poslovnog prostora , koje nakon svakog radnog dana potpisuje ovlaštena osoba iz naše tvrtke .

Jasno nam je da postoji širok izbor tvrtki za čišćenje koje se bave ovakvim tipom čišćenja, mi znamo dobiti i zadržati nove poslovne prostore  jamčenjem visoke kvalitete pružene usluge. U potpunosti smo osigurani za rad na Vašem poslovnom prostoru te nam je zdravlje i sigurnost na prvome mjestu tijekom naše operacije čišćenja. Gdje god je moguće koristimo ekološki prihvatljive proizvode za čišćenje u kombinaciji sa strojevima te Američkim color sustavom (sustavom razvrstavanja načina čišćenja po bojama). Također u dogovoru s Vama vršimo redovne ili povremene sastanke radi  poboljšanja kvalitete usluga te prilagodbe Vašim potrebama.
Da, mi želimo dobiti Vaš poslovni prostor, ali znamo da je to samo pola bitke, na nama je da Vas uvjerimo i poboljšamo Vaš postojeći način čišćenja te dobijemo Vaše povjerenje. Svaki klijent nam je važan i to dolazi do izražaja na način da su svi naši dosadašnji klijenti  i dalje tu. Volimo misliti da je to zato što mogu računati na nas!

Uz GLANCER sustav čišćenja na mjestu jamčimo dosljednost, pouzdanost, rezultat!

Naša lokacija

Adresa: Bilogorska 35,
              31000 Osijek

Voditelj: Davor Matić

Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kontakt broj: +38591 791 8400