Posebna ponuda - Glancer

Posebna vrsta čišćenja

Uslužna zadruga Glancer specijalizirana je za sve vrste čišćena, a i druge usluge. Ovdje možete ukratko vidjeti i naše ostale usluge koje smo spremni obaviti brzo i kvalitetno!

Od sada Vam nudimo i GLANCER uslugu - pretplatnička usluga čišćenja kućanstva, čije specifikacije možete pogledati dolje.

 

 

Poliranje podova

  Vršimo sve vrste poliranja i čišćenja podova. Koristimo    najmodernije strojeve kao i profesionalne marke koje neoštećuju vaše podove. Zašto trebate polirati podove u vašem domu? Kada pod počne gubiti sjaj, to može cijelu sobu učiniti tamnom i tmurnom.

 

 

 

 

 

 

Čišćenje rina

  Vršimo sve vrste čišćenja rina. Rine je dosta teško čistiti a i nezgodno. Pogotovo ako ne posjedujete potrebnu aparaturu. Naš će tim brzo i kvalitetno očistiti bilo koju vrstu rina.

 

 

 

 

 

 

Košnja trave


  Nudimo uslugu košnje travnjaka. Iza nas je mnogo zadovoljnih klijenata i mnogo uredno pokošenih kvadrata. Uz kvalitetnu uslugu koja je neupitna, nastojimo svim našim klijentima biti i pristupačni našim cijenama, a i stalno se prilagođavamo zahtjevima tržišta.

 

 

 

 

 

Čišćenje snijega


  Nudimo uslugu čišćenja snijega. Zimske radosti ponekad znaju biti i jako naporne, kada je u pitanju čišćenje snijega. Naš tim i u to vrijeme naporno radi kako bi vaši prilazi, nogostupi, parkinzi i druge površine bile prohodne.

 

 

 

 

 

Sve vrste kemijskog čišćenja

  Uz bogatu ponudu naših usluga nudimo i sve vrste kemijskog čišćenja. Kod nas nema prepreka!!

Naša lokacija

Adresa: Bilogorska 35,
              31000 Osijek

Voditelj: Davor Matić

Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kontakt broj: +38591 791 8400