Da biste mogli vidjeti više informacija, a i galeriju naših radova o rubrici Čišćenje stubišta molimo Vas da kliknete na OPŠIRNIJE.

Čišćenje stubišta

Da biste mogli vidjeti više informacija, a i galeriju naših radova o rubrici Čišćenje ureda molimo Vas da kliknete na OPŠIRNIJE.

Čišćenje ureda

Da biste mogli vidjeti više informacija, a i galeriju naših radova o rubrici Čišćenje vašeg doma molimo Vas da kliknete na OPŠIRNIJE.

Čišćenje vašeg doma

Da biste mogli vidjeti više informacija, a i galeriju naših radova o rubrici Čišćenje stubišta molimo Vas da kliknete na OPŠIRNIJE.

Čišćenje ugostiteljskih objekata

Da biste mogli vidjeti više informacija, a i galeriju naših radova o rubrici Čišćenje svih vrsta ordinacija molimo Vas da kliknete na OPŠIRNIJE.

Čišćenje svih vrsta ordinacija

Da biste mogli vidjeti više informacija, a i galeriju naših radova o rubrici Trgovačka čišćenja molimo Vas da kliknete na OPŠIRNIJE.

Trgovačka čišćenja

Da biste mogli vidjeti više informacija, a i galeriju naših radova o rubrici Industrijska čišćenja molimo Vas da kliknete na OPŠIRNIJE.

Industrijska čišćenja

Da biste mogli vidjeti više informacija, a i galeriju naših radova o rubrici Čišćenje vrtiča, škola, fakulteta, gradskih te državnih ustanova molimo Vas da kliknete na OPŠIRNIJE.

Čišćenje vrtića, škola, fakulteta, gradskih te državnih ustanova

Da biste mogli vidjeti više informacija, a i galeriju naših radova o rubrici Čišćenje fitness centara molimo Vas da kliknete na OPŠIRNIJE.

Čišćenje fitness centara

Specijalna vrsta čišćenja u kojoj je higijena među bitnijim stvarima, bez straha ju prepustite nama. Profesionalnim sredstvima te osobljem dižemo Vašu higijensku ljestvicu na nedostižni nivo kako bi svojim člaovima osigurali miran boravak bez bakterija. Kontaktirajte nas, te dogovorite prezentaciju sredstava i probnog čišćenja.

Naša lokacija

Adresa: Bilogorska 35,
              31000 Osijek

Voditelj: Davor Matić

Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kontakt broj: +38591 791 8400