Da biste mogli vidjeti više informacija, a i galeriju naših radova o rubrici Čišćenje stubišta molimo Vas da kliknete na OPŠIRNIJE.

Čišćenje stubišta

Da biste mogli vidjeti više informacija, a i galeriju naših radova o rubrici Čišćenje ureda molimo Vas da kliknete na OPŠIRNIJE.

Čišćenje ureda

Da biste mogli vidjeti više informacija, a i galeriju naših radova o rubrici Čišćenje vašeg doma molimo Vas da kliknete na OPŠIRNIJE.

Čišćenje vašeg doma

Da biste mogli vidjeti više informacija, a i galeriju naših radova o rubrici Čišćenje stubišta molimo Vas da kliknete na OPŠIRNIJE.

Čišćenje ugostiteljskih objekata

Da biste mogli vidjeti više informacija, a i galeriju naših radova o rubrici Čišćenje svih vrsta ordinacija molimo Vas da kliknete na OPŠIRNIJE.

Čišćenje svih vrsta ordinacija

Da biste mogli vidjeti više informacija, a i galeriju naših radova o rubrici Trgovačka čišćenja molimo Vas da kliknete na OPŠIRNIJE.

Trgovačka čišćenja

Da biste mogli vidjeti više informacija, a i galeriju naših radova o rubrici Industrijska čišćenja molimo Vas da kliknete na OPŠIRNIJE.

Industrijska čišćenja

Da biste mogli vidjeti više informacija, a i galeriju naših radova o rubrici Čišćenje vrtiča, škola, fakulteta, gradskih te državnih ustanova molimo Vas da kliknete na OPŠIRNIJE.

Čišćenje vrtića, škola, fakulteta, gradskih te državnih ustanova

Da biste mogli vidjeti više informacija, a i galeriju naših radova o rubrici Čišćenje fitness centara molimo Vas da kliknete na OPŠIRNIJE.

Čišćenje fitness centara

Posebna vrsta čišćenja dezinfekcijskim sredstvima svjetski priznatih brendova, koji svojim antialergijskim, dezinfekscijskim učinkom čuvaju Vas i Vašu okolinu. Čišćenje za kojeje  obučen poseban tim ljudi, jer je u ovakvim tipovima poslovnog prostora svaki propust ne dopustiv. Postanite naš korisnik te pružite korisnicama vaših usluga potpunu sigurnost u higijeni Vaše ordinacije.

Naša lokacija

Adresa: Bilogorska 35,
              31000 Osijek

Voditelj: Davor Matić

Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kontakt broj: +38591 791 8400