Da biste mogli vidjeti više informacija, a i galeriju naših radova o rubrici Čišćenje stubišta molimo Vas da kliknete na OPŠIRNIJE.

Čišćenje stubišta

Da biste mogli vidjeti više informacija, a i galeriju naših radova o rubrici Čišćenje ureda molimo Vas da kliknete na OPŠIRNIJE.

Čišćenje ureda

Da biste mogli vidjeti više informacija, a i galeriju naših radova o rubrici Čišćenje vašeg doma molimo Vas da kliknete na OPŠIRNIJE.

Čišćenje vašeg doma

Da biste mogli vidjeti više informacija, a i galeriju naših radova o rubrici Čišćenje stubišta molimo Vas da kliknete na OPŠIRNIJE.

Čišćenje ugostiteljskih objekata

Da biste mogli vidjeti više informacija, a i galeriju naših radova o rubrici Čišćenje svih vrsta ordinacija molimo Vas da kliknete na OPŠIRNIJE.

Čišćenje svih vrsta ordinacija

Da biste mogli vidjeti više informacija, a i galeriju naših radova o rubrici Trgovačka čišćenja molimo Vas da kliknete na OPŠIRNIJE.

Trgovačka čišćenja

Da biste mogli vidjeti više informacija, a i galeriju naših radova o rubrici Industrijska čišćenja molimo Vas da kliknete na OPŠIRNIJE.

Industrijska čišćenja

Da biste mogli vidjeti više informacija, a i galeriju naših radova o rubrici Čišćenje vrtiča, škola, fakulteta, gradskih te državnih ustanova molimo Vas da kliknete na OPŠIRNIJE.

Čišćenje vrtića, škola, fakulteta, gradskih te državnih ustanova

Da biste mogli vidjeti više informacija, a i galeriju naših radova o rubrici Čišćenje fitness centara molimo Vas da kliknete na OPŠIRNIJE.

Čišćenje fitness centara

Ubrzani ritam života i nedostatak vremena čišćenje čine problemom koji se uvijek ostavlja za kasnije. Vikendom kada bi se odmorili i taj mali dio slobodnoga vremena proveli sa svojima najdražima spoteknete se o to čišćenje.
Naše usluge čišćenja dostupne su Vam 7 dana u tjednu.

Usluge čišćenja kuće ili stana sa svakog 30. računa za samo 1 kn. Možda će baš Vaš račun biti 30-ti.
Naš profesionalni pristup čišćenju garantira Vam čist i zdrav dom u kojemu imate pravo uživati bez ograničenja i problema.

Cijena čišćenja stanova po dogovoru ili pretplatnički način čišćenja ZLATNO, SREBRNO, BRONČANO čišćenje na bazi 3 mjeseca. Za dodatne informacije kontaktirajte nas!

Naša lokacija

Adresa: Bilogorska 35,
              31000 Osijek

Voditelj: Davor Matić

Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kontakt broj: +38591 791 8400