Da biste mogli vidjeti više informacija, a i galeriju naših radova o rubrici Čišćenje stubišta molimo Vas da kliknete na OPŠIRNIJE.

Čišćenje stubišta

Da biste mogli vidjeti više informacija, a i galeriju naših radova o rubrici Čišćenje ureda molimo Vas da kliknete na OPŠIRNIJE.

Čišćenje ureda

Da biste mogli vidjeti više informacija, a i galeriju naših radova o rubrici Čišćenje vašeg doma molimo Vas da kliknete na OPŠIRNIJE.

Čišćenje vašeg doma

Da biste mogli vidjeti više informacija, a i galeriju naših radova o rubrici Čišćenje stubišta molimo Vas da kliknete na OPŠIRNIJE.

Čišćenje ugostiteljskih objekata

Da biste mogli vidjeti više informacija, a i galeriju naših radova o rubrici Čišćenje svih vrsta ordinacija molimo Vas da kliknete na OPŠIRNIJE.

Čišćenje svih vrsta ordinacija

Da biste mogli vidjeti više informacija, a i galeriju naših radova o rubrici Trgovačka čišćenja molimo Vas da kliknete na OPŠIRNIJE.

Trgovačka čišćenja

Da biste mogli vidjeti više informacija, a i galeriju naših radova o rubrici Industrijska čišćenja molimo Vas da kliknete na OPŠIRNIJE.

Industrijska čišćenja

Da biste mogli vidjeti više informacija, a i galeriju naših radova o rubrici Čišćenje vrtiča, škola, fakulteta, gradskih te državnih ustanova molimo Vas da kliknete na OPŠIRNIJE.

Čišćenje vrtića, škola, fakulteta, gradskih te državnih ustanova

Da biste mogli vidjeti više informacija, a i galeriju naših radova o rubrici Čišćenje fitness centara molimo Vas da kliknete na OPŠIRNIJE.

Čišćenje fitness centara

Uslugu čišćenja stubišta možete naručiti kao jednokratnu, a i možete dogovoriti periodično čišćenje ili ovisno o potrebi.
Poslovi čišćenja vanjskog zajedničkog prostora (vanjske površine oko zgrade) obavljaju se ovisno o želji i potrebama naših klijenata.

 

Usluge čišćenja stubišta uključuju:   
     o    Metenje i pranje stubišta
     o    Čišćenje rukohvata
     o    Čišćenje dizala
     o    Čišćenje ormarića protupožarnih aparata i poštanskih sandučića
     o    Uklanjanje paučine
     o    Pranje prozora i ostalih staklenih površina po potrebi
     o    Pražnjenje kante s promotivnim materijalima
     o    Čišćenje ulaznog prostora zgrade


Cijena redovnog čišćenja određuje se prema broju dolazaka te broju stanova.
Ukoliko redovno održavamo zajedničke prostorije zgrade, u mogućnosti smo ponuditi strojno čišćenje garaže po vrlo povoljnim cijenama.

Naša lokacija

Adresa: Bilogorska 35,
              31000 Osijek

Voditelj: Davor Matić

Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kontakt broj: +38591 791 8400